Ik werk momenteel aan mijn boek Bergfilosofie dat zal verschijnen bij De Bezige Bij. Ik schrijf daarnaast tot januari op zaterdag wekelijks columns voor de Volkskrant (link) en maandelijks filosofie recensies voorTrouw (link). Ik schreef eerder stukken en gastcolumns voor NRC (link), en was mede-auteur van het boek 'Ik. Filosofie van het zelf' (Uitgeverij Boom). In het geniep schrijf ik aan een roman.
Ik zie mezelf als all-round filosoof. Thema's die me na aan het hart liggen zijn feminisme, inclusiviteit, autonomie en zelfkennis, digitale onvrijheid, analoge rust, klimaatverandering en onze relatie tot de natuur. 
Per 1 dec '22 verlaat ik de wetenschap, met boosheid, ontgoocheling en grote opluchting. Voor mijn voormalige academische wapenfeiten verwijs ik u door naar de pagina Academic Philosophy
Naast het schrijven, de filosofie en de fotografie, ben ik een fanatiek boulderaar/klimmer/bergwandelaar. Ik woon doorgaans in Utrecht, en zo nu in dan in Val d'Ossola, Italië.

If you are using this contact form because you got a bounce from my university address, please bear in mind I am no longer doing any academic activities and cannot currently accept any unpaid invitations for lectures and the like.
Submit
Thank you!
Back to Top